روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ساندویچ گوشت ایتالیایی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :
گوشت بدون استخوان :♦: ۱ کیلوگرم
پیاز خرد شده :♦: ۱ عدد
سس ایتالیایی بدون چربی :♦: ۱ فنجان
سرکه بالزامیک :♦: ۱ قاشق غذاخوری
نان همبرگر :♦: ۱۲ عدد
پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا :♦: سه چهارم فنجان
فلفل دلمه قرمز سوخاری شده :♦: سه چهارم فنجان
برگ ریحان تازه :♦: سه چهارم فنجان
روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
مواد لازم در این دستور برای تهیه 12 عدد ساندویچ می باشد.
طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی ابتدا باید
اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید.
حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید.
درب ظرف را گذاشته و روی حرارت قرار دهید تاگوشت بپزد.
بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید).
کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید.
گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.
هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و
ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.
روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید.
روش آماده سازی و طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶