عرق آویشن لاغری
عرق آویشن لاغری
عرق آویشن ,عرق آویشن برای لاغری,عرق آویشن برای چی خوبه,عرق آویشن در بارداری,عرق آویشن برای سرماخوردگی,عرق آویشن برای پوست,عرق آویشن چه خاصیتی دارد
توضیحاتی در مورد عرق آویشن
عرق آویشن برای تقویت معده ، رفع ترشی معده ، تقویت بینایی ، صد درد و تشنج، رقیق کننده خون ، در عفونت های ریوی ، زکام و برونشیت بی همتاست .در این مطلب از سایت جسارت در مورد عرق آویشن صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
گیاه آویشن
گیاه آویشن از دیر باز در طب اسلامی و طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. خواص آویشن و عرق حاصل از آن بسیار گسترده است به نوعی که از درمان انواع بیماریها تا سلامت و زیبایی پوست و مو میتوان از آن استفاده کرد. این گیاه دارویی بهترین درمان برای عفونتهای تمام قسمتهای بدن است. استفاده امروزی و ثابت شده گیاه آویشن برای درمان آسم، سرفههای خشک مکرر، آمفیزم و برونشیت است. چای دم کردهی آن را نیز برای درمان عفونت گوش میانی، نفخ و تهوع استفاده میکنند، عصاره آویشن حاوی مادهای به نام «تیمول» است که برای بیماری آسم مفید است. حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است. ضماد آویشن برای نیش و گزیدگی حشرات موثر است.
خواص عرق آویشن
عرق آویشن از سرشاخههای گلدار این گیاه تهیه میشود. طبیعت آن همانند گیاه آویشن گرم بوده و خوردن عرق آن فواید بیشماری دارد. برخی خواص دارویی عرق گیاه آویشن عبارتند از: استفاده از عرق گیاه آویشن باعث تقویت بینایی میشود. این عرق معده را تقویت میکند و برای رفع ترشی معده موثر است، همچنین هضم کننده و باد شکن میباشد. مصرف عرق گیاه آویشن از اختلالات مغزی جلوگیری میکند به طوری که نوشیدن چند فنجان از آن در رفع اختلالات مغزی مفید است. استفاده از عرق تهیه شده از گیاه آویشن برای برطرف کردن جوشهای صورت و بدن مفید است. عرق گیاه آویشن مدر و قاعدهآور بوده و دم کرده برگ آن برای شب ادراری کودکان مفید است. عرق آویشن در درمان عفونتها و قارچها و عفونتهای رودهای موثر است. عرق آویشن سودا را کاهش میدهد و سنگ و ورم کلیه را درمان میکند. از خواص آن میتوان به جلوگیری از خونریزیهای رحمی اشاره کرد. عرق گیاه آویشن رقیق کننده خون است. از آن به عنوان دارویی مسکن و ضد درد استفاده میشود. عرق گیاه آویشن ضد تشنج است. استفاده از این عرق در درمان نقرس و سیاتیک موثر است. عرق گیاه آویشن خاصیت آنتیباکتریالی و ضد قارچی دارد و در عفونتهای ریوی میتوان از خواص این عرق استفاده کرد. عرق آویشن در درمان گلو دردهای چرکین بسیار موثرتر از آنتی بیوتیکهای شیمیایی است. این عرق به دلیل حبس اسانس فرار در خود تند و معطر میباشد و تاثیر آن بر روی درمان گلودردهای چرکین به شرط آنکه حداقل یک ساعت یک بار غرغره شود بسیار سریعتر از پنیسیلین و آنتیبیوتیکها دیگر میباشد و از آن گذشته عوارض منفی این داروها را ندارد. عرق گیاه آویشن برای سرماخوردگی و سرفه یکی از بهترین داروهای گیاهی است. در از بین بردن انگلهای روده و رفع سوء هاضمه مفید است.
طریقه مصرف عرق آویشن
برای تولید عرق گیاه آویشن، ابتدا آب و آویشن را میجوشانند. پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی یا صنعتی انجام میشود و مایعی که با تقطیر به دست آمده، همان عرق آویشن است. به طور کلی طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکولهای آب نفوذ میکند و در اصطلاح علمی، آب مقطر تولید میشود. این آب معطر مقطر، علاوه بر طعم و رایحه خوب، خواصی هم برای بدن دارند. روزانه یک لیوان از عرق آویشن را به صوت ناشتا میتوان مصرف کرد و برای درمان برخی از بیماریها دو تا سه فنجان قبل از غذا نوشیده شود. غرغره کردن با محلول آویشن التهاب گلو را کاهش میدهد. برای این کار 5 گرم برگ خشک آویشن را در 100 سیسی آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. دهانتان را با این محلول شستشو دهید. این دوره را بیش از 3 هفته دنبال نکنید.
عوارض عرق آویشن
مصرف آویشن در بارداری پیشنهاد نمیشود زیرا آویشن خاصیت سقط آوری دارد، بنابراین استفاده از عرق آن که تغلیظ شده عصاره این گیاه خواهد بود، نیز در این دوران مضر و ممنوع است. همچنین مصرف آن برای کودکان زیر 4 سال به دلیل ایجاد اختلالات تیروئیدی توصیه نمیگردد. مصرف آویشن برای افراد آلرژیک مورد منع مصرف دارد. زیادهروی در مصرف عرق گیاه آویشن باعث سرگیجه، اسهال و استفراغ خواهد شد. در صورت بروز عوارض آویشن میتوان از نعناع و دم کرده آن استفاده کرد.
عرق آویشن و خواص آنتی اکسیدانی
مواد فعال موجود در عرق آویشن در جلوگیری و تسکین برخی بیماریها مانند سرگیجه، ام اس، وز وز گوش، هپاتیت و زونا و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن نقش دارند. این خاصیت به دلیل آنتی اکسیدانهای موجود در روغن آویشن از جمله تیمول، لوتئولین و غیره است.
عرق آویشن و رفع سرفه
برای رفع سرفه، عرقهای گیاهی کمی از آویشن موثرتر هستند. عرق آویشن به دلیل داشتن خواص ضد باکتری و ضد التهابی، نه تنها به کاهش سرفه و احتقان کمک میکند بلکه به عوامل بیماریزای درونی نیز حمله کرده و باعث تسریع درمان میشود.
عرق آویشن برای کاهش وزن
این درمان گیاهی که یک عرق کاهش وزن نیز محسوب میشود میتواند اشتها را سرکوب کند اما انرژی را بالا برده و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکند و با این کار پرخوری بین وعدههای غذایی را کاهش میدهد. ترکیبات موجود در این عرق میتوانند متابولیسم را افزایش دهند که به چربیسوزی و کاهش وزن کمک میکند.
عرق آویشن در بارداری
اگرچه خوردن عرق آویشن – به دلیل احتمال سقط جنین ناشی از تحریک قاعدگی – در ماههای اولیه بارداری توصیه نمیشود اما برخی روشهای سنتی از عرق آویشن برای تحریک زایمان استفاده میکنند. به هر حال، مصرف عرقیجات گیاهی در دوران بارداری باید تحت نظر پزشک و بر اساس شرایط فرد باشد.
عرق آویشن برای قاعدگی
عرق آویشن به دلیل داشتن خواص ضد اسپاسم ناشی از ترکیبات موجود در آن، برای کاهش دردهای قاعدگی مفید است. این عرق میتواند درد و ناراحتی قاعدگی را برطرف کرده و عوارض قاعدگی از جمله تغییرات خلق و خو را کاهش دهد.
عرق آویشن برای سیستم ایمنی
میزان بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان موجود در عرق آویشن، آن را برای تقویت سیستم ایمنی عالی کرده و به کاهش سریع علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند. ویتامین C میتواند تولید سلولهای سفید خون را تحریک کند و آنتی اکسیدانهای قوی مانند تیمول و اپیژنین میتوانند با خنثی کردن رادیکالهای آزاد تولید شده توسط بدن، استرس اکسیداتیو را کاهش دهند. ماهیت ضد باکتری و ضد عفونیکننده عرق آویشن به رفع عفونتها و عوامل بیماریزا کمک میکند.
عرق آویشن و گوارش
اگر به ناراحتی معده، تهوع، یبوست، نفخ یا درد دچارید، عرق آویشن میتواند بهترین درمان باشد. خواص ضد التهاب و تسکین دهنده طبیعی آن و البته خواص ضد باکتری آن میتواند به رفع مشکلات معده کمک کرده و گوارش را بهبود بخشد. همچنین، باعث بهبود حرکات روده نیز میشود.
احتیاط در مورد مصرف عرق آویشن
– تهوع. نوشیدن مقدار زیادی عرق آویشن میتواند باعث تهوع، سرگیجه، سردرد، استفراغ و درد معده شود. این عرق دارای مواد شیمیایی قوی و فعالی است، بنابراین باید از خوردن بیش از حد آن پرهیز کرد. ۲-۱ فنجان در روز برای بهرهمند شدن از خواص آن کافی است. – حساسیت. درست مانند بقیه گیاهان، برخی افراد به آویشن حساسیت دارند، به ویژه اگر به گیاهان دیگر خانواده لمیاسه (نعناعیان) مانند رزماری، نعنا و پونه کوهی حساسیت داشته باشند. اگر دچار واکنشهای حساسیتی شدید، مصرف آویشن را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید. – بارداری. اگرچه تحقیقات کمی در این زمینه وجود دارد اما نظر بیشتر متخصصان این است که در دوران بارداری از خوردن عرق آویشن اجتناب شود زیرا میتواند باعث قاعدگی و در نتیجه سقط جنین شود. زنان شیرده نیز نباید این عرق گیاهی قوی را مصرف کنند، مگر با اجازه پزشک. – مشکلات قلبی. مطالعات نشان دادهاند که افرادی که به مشکلات قلبی دچارند، ممکن است در صورت مصرف بیش از اندازه عرق آویشن، به برخی عوارض دچار شوند. به طور کلی، قبل از گنجاندن یک عرق گیاهی به برنامه روزانه یا هفتگی خود، باید با پزشک مشورت کنید.
همه چیز درباره آویشن
آویشن (به انگلیسی thyme plant)یک گیاه متعلق به خانواده نعناع است که در مصر باستان برای درمان بوی بد دهان استفاده می شد، در یونان باستان از آن به عنوان بخور در معابد استفاده می شد و آن را به آب حمام اضافه می کردند. رومی ها از آویشن کوهی به عنوان یک طعم دهنده برای پنیر و نوشیدنی های الکلی استفاده می کردند. بقراط از آویشن برای درمان بیماری های تنفسی استفاده می کرد. طبع آویشن گرم و خشک است. امروزه آویشن به شکل های آویشن تازه و آویشن خشک، چای و دمنوش آویشن، روغن آویشن و عرق آویشن استفاده می شود. آویشن حاوی مقادیر بالای تیمول که خواص ضد عفونی کننده دارد و کارواکرول که خواص ضد باکتریایی دارد می باشد. آویشن شیرازی به انگلیسی Zataria در جنوب ایران، افغانستان و پاکستان میروید و خواص دارویی و خوراکی دارد.
خواص آویشن برای پوست و مو
آویشن برای اگزما روغن آویشن برای پیشگیری و درمان اگزما مفید می باشد. خواص آویشن برای آکنه و جوش صورت دانشمندان انگلیسی می گویند که آویشن به دلیل وجود تیمول دارای خواص ضد باکتریایی بوده که می تواند برای درمان آکنه و جوش صورت مفید باشد. فواید بخور آویشن برای جوش های سر سیاه یک لیوان پر آب را در ظرفی ریخته، هنگامی که به جوش آمد، ۴ قاشق غذا خوری آویشن شیرازی را درون آن ریخته، حرارت را خیلی کم کنید، به طوری که بخار از ظرف متساعد شود. با انداختن حولهای بزرگ روی سر، پوست صورت را در فاصله ۳۰ سانتیمتری بخار قرار داده و این عمل را حدود ۱۵ دقیقه ادامه دهید. بعد محلول مورد نظر را صاف کرده و با پنبهای محلول را روی پوست صورت بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه، صورت را با آب ولرم بشویید. بهتر است بعد از بخور از کرمهای تقویتکننده استفاده شود. با تکرار این روش، جوشهای سر سیاه از بین خواهند رفت. آویشن برای درمان پای ورزشکار خواص ضد قارچی آویشن، برای درمان پا پاشی مفید است. خاصیت آویشن برای رشد مو مخلوط روغن آویشن و روغن زیتون را بر روی پوست سر و موهای خود بمالید تا باعث افزایش رشد مو شود. خواص آویشن برای ریزش مو استفاده از روغن آویشن برای درمان ریزش مو مفید می باشد، همچنین آویشن به ضخیم تر شدن موهای نازک کمک می کند. مزایای آویشن برای شوره سر با توجه به خواص ضد باکتریایی روغن آویشن برای درمان شوره سر مفید می باشد.
گیاه شناسی آویشن
آویشن (به انگلیسی thyme plant)یک گیاه متعلق به خانواده نعناع است که در مصر باستان برای درمان بوی بد دهان استفاده می شد، در یونان باستان از آن به عنوان بخور در معابد استفاده می شد و آن را به آب حمام اضافه می کردند. رومی ها از آویشن کوهی به عنوان یک طعم دهنده برای پنیر و نوشیدنی های الکلی استفاده می کردند. بقراط از آویشن برای درمان بیماری های تنفسی استفاده می کرد. طبع آویشن گرم و خشک است. امروزه آویشن به شکل های آویشن تازه و آویشن خشک، چای و دمنوش آویشن، روغن آویشن و عرق آویشن استفاده می شود. آویشن حاوی مقادیر بالای تیمول که خواص ضد عفونی کننده دارد و کارواکرول که خواص ضد باکتریایی دارد می باشد. آویشن شیرازی به انگلیسی Zataria در جنوب ایران، افغانستان و پاکستان میروید و خواص دارویی و خوراکی دارد.
آویشن در بارداری و شیردهی
اگرچه در طول بارداری مصرف مقدار کم آویشن به عنوان چاشنی غذا مفید است اما مقادیر بالای آن محرک رحمی بوده و بهتر است در مصرف آن احتیاط کنید. معلوم نیست که آیا ترکیبات آویشن به شیر مادر منتقل می شوند یا نه با این حال، لازم به ذکر است که آویشن برای درمان مشکلات قاعدگی استفاده می شود و ممکن است در دوران بارداری خطر سقط جنین را افزایش دهد.
بیشتر بخوانید : عرق النسا ♥ عرق کاسنی ♥ عرق بیدمشک ♥ عرق بهار نارنج ♥ عرق نعناع
عرق کاسنی برای کبد چرب
علائم سرطان مثانه در زنان چیست
گواتر سمی ندولر
علائم سرطان مری چیست؟
سرطان تخمدان بدخیم
عرق کاسنی برای جوش
سرطان مثانه در زنان جوان
گواتر سمی و غیرسمی
سرطان مری چیست
سرطان تخمدان پیشرفته
آموزش ساخت دسته گل میخک با دستمال کاغذی
علت سرطان مثانه در مردان
گواتر کم کار
سرطان مری قابل درمان است
مرض سرطان دماغ
طرز ساخت گل میخک با دستمال کاغذی
علائم سرطان مثانه در مردان چیست
گواتر سمی چیست؟
سرطان مری خوش خیم
سرطان دماغ چیست
- ۹۷/۰۷/۱۶